Regnskapsførsel og bokføring

Vi er et fleksibelt regnskapsbyrå som fører regnskap fra A til Å med erfaring fra mange ulike bransjer. Vi tilbyr:

  • Kort tjenestevei
  • Skybaserte regnskapsprogram
  • Integreringer som effektiviserer
  • Samarbeid som er tilpasset deg

Vi ønsker å jobbe tett sammen med våre kunder og tilbyr flere ulike løsninger på regnskapsførsel der vi tilpasser våre og dine arbeidsoppgaver til ditt behov. Våre ansatte har arbeidserfaringer fra flere ulike yrker som gir oss en god forståelse for din hverdag.

Ønsker du å gjøre noe selv, så ser vi sammen på en plan og gir deg nødvendig opplæring.

Årsoppgjør og skattemelding

Årsregnskap er en oversikt over selskapets inntekter og kostnader på et overordnet nivå, og er et dokument som foreligger i Brønnøysund for alle bedrifter som er pliktet til å levere dette. Sammen med årsberetning er årsregnskap en del av årsoppgjøret. Alle regnskapspliktige må levere årsregnskap med noter og årsberetning etter reglene i Regnskapsloven til Brønnøysundregistrene. Fristen er 31. juli ved levering via Altinn.no. Årsregnskapet er offentlig og tilgjengelig for hvem som helst. Det er mye som skal gjøres før årsregnskapets frist. Som autorisert regnskapsfører, er vi gode på å utarbeide årsregnskap og vi kan ta hele prosessen.

Lønn

Vi hjelper deg med rett lønnskjøring, rapportering og innsendelse av nødvendige rapporter.
  • Kjøre lønn direkte i regnskapssystemet
  • Utfylling og innsending av korrekte opplysninger til det offentlige
  • Integrasjon mot Altinn for enkel innsending av a-melding

Vi bistår ved behov eller ordner hele lønnskjøringen for deg.

Fakturering

Ønsker du ikke å bruke tid på å fakturere selv? Vi kan gjøre dette for deg! Vi ser ofte at interne rutiner i en bedrift fort kan føre til at faktureringer som skulle blitt gjort glemmes bort. Dette slipper du å bekymre deg for ved å la oss ta oss av faktureringen for deg.

Starte firma

Ønsker du å starte en bedrift, men er usikker på hvordan det gjøres? Vi kan bistå i tankene rundt dette og hva du må gjøre i starten.

For å sikre korrekt firmaregistrering i brønnøysundregistrene så kan det være lurt med litt bistand. Vi hjelper deg gjerne med dette og tar en gjennomgang med deg om hva du bør tenke på.

Rådgivning

Våre ansatte kan hjelpe deg med alt fra budsjettering og økonomiske analyser til verdivurderinger og bistand ved kjøp og salg av virksomheter. Dersom det skulle være nødvendig med en lånesøknad, forhandlingsstøtte eller rett og slett omstrukturering, eller en snuoperasjon, så vil vi være der som din hjelpende hånd og rådgiver. 

Kontakt oss

Molandsveien 41
4985 Vegårshei

+4737169405

Legg igjen en beskjed